Ιατρική Φροντίδα

Το Ιστορικό και οι Άνθρωποι της Γενικής Κλινικής Ευτύχιος Πατσίδης Α.Ε.

Οι άνθρωποί μας

Η κλινική στελεχώνεται από Έμπειρο και Εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, με άρτια επιστημονική κατάρτιση και τεχνογνωσία, φροντίζει διαρκώς για την ασφαλή και απρόσκοπτη ολοκλήρωση της διαδικασίας της αιμοκάθαρσης, με σεβασμό στον ασθενή, αμέριστη φροντίδα και συμπαράσταση.

Διακατέχεται από την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία παροχής υπηρεσιών υγείας - περίθαλψης υψηλού επιπέδου και είναι έτοιμο όλο το 24ωρο να προσφέρει τις υπηρεσίες του με σκοπό τη γρηγορότερη ανάρρωση των ασθενών.

Με όραμα στο μέλλον, με νοσηλευτές ενεργά δίπλα στον ασθενή, συμπαραστέκονται ανθρώπινα, επικοινωνούν με τον ασθενή και τον ενισχύουν σε κάθε στάδιο της δοκιμασίας της υγείας του.

Στόχος όλων το άριστο αποτέλεσμα, μέσα από αρμονική και ομαδική συνεργασία και κατανόηση.

Εξατομικευμένη φροντίδα, φιλική αντιμετώπιση, από άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, σε ένα περιβάλλον άριστης ποιότητας και φροντίδας.

Κλινική Πατσίδης - Προσωπικό Κλινική Πατσίδης - Προσωπικό Κλινική Πατσίδης - Προσωπικό

Θεόφραστου 75, Λάρισα, Ελλάδα 2410 670740-3 2410 670742 info[at]epatsidis.gr

logo-footer-new-2019

Η Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης “ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΠΑΤΣΙΔΗΣ” λειτουργεί σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο περιφερειακό Τρικάλων στην Λάρισα, και αφουγκραζόμενος τις ανάγκες των νεφροπαθών επεκτάθηκε στο νομό Καρδίτσας καλύπτοντας μια ιδιαίτερα ευαίσθητη για τους νεφροπαθείς περιοχή.

Φωτογραφικό Υλικό

Επικοινωνία

Γενική Κλινική Λάρισα

  • Θεόφραστου 75, Λάρισα, Ελλάδα
  • 2410 670740-3  2410 670742
  • email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Καρδίτσα

  • 6ο χλμ. Καρδίτσης - Αθηνών
  • 24410 62241-4  24410 62242
  • email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.